مشاوره حقوقی رایگان - سلام

باتوجه به عدم امکان ادامه زندگی با همسرم و اینکه مهریه ایشان 500 سکه بوده و شغل هر دوی ما معلمی میباشد و بنده به هیچ وجه توان پرداخت مهریه راندارم 1.چگونه میتوانم با کمترین زمان و هزینه از ایشان جدا شوم 2.بنده به صورت پیمانی در استخدام آموزش و پرورش هستم و زندان رفتن اینجاب باعث اخراج من از کار می شود 3 ِ.پیش قسط احتمالی در دادگاه برای 500سکه. چه میزان میباشد؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..دادگاه باتوجه به میزان درامد و بدهی شما و دارایی شما تقسط خواهد کرد.زندان نخواهید رفت..برای طلاق هرلحظه میتوانید اقدام کنید ولی سعی کنید طلاق را در قبال مهریه بدهید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- دادخواست صدور گواهی عدم سازم توأم باا اعسار از پرداخت یکجای مهریه2-زندان نمی روی 3-20 تا 50سکه.یاالله