مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام.
بنده یک ماه پیش از طریق سایت ... یک گوشی گذاشتم برای فروش. شخصی با من تماس گرفت و مبلغ 8 میلیون بابت گوشی که شماره حساب داده بودم به کارتم واریز کرد و گفت فردا یک نفر رو میفرستم تا گوشی رو تحویلش بدی. چون شهرستان بود و طرف اومد و به من زنگ زد که فلانی من رو فرستاده و کد مالکیت گوشی رو زدن به شماره اونی کسی که مبلغ رو واریز کرده بود.
بعد از گذشت حدودا 24 روز حساب بانکی بنده به همون مبلغ گوشی از دادسرای استان بابلسر مسدود شده. الان تو این وضعیت کرونا هم نمیشه رفت دنبالش. شماره پرونده هم به نام اونی که مبلغ رو زده به کارتم. الان من باید چکار کنم؟ آیا بدون ابلاغیه یا اطلاع قبلی مگه میشه حساب رو مسدود کنند؟ اون شاکی هم جواب تلفن بنده رو نمیده. من الان چکار کنم؟
ممنون میشم جوابم رو بدین.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای پیگیری وکیل دادگستری انتخاب کنید.اگرلازم دیدیدازطریق دادراه بامن تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است برای پیگیری پرونده در شهر محل دادسرا وکیل بگیرید