مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت

باسلام
بنده از قاضی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری درخواست صدور دستور موقت مبنی بر اعاده به کار داشتم و ایشان موافقت و دستور را صادر کردند و به دستگاه مربوطه ارسال شد و همان دستگاه هم قبول کردند ولی الان با توجه به اینکه در یک اداره دیگری به صورت قراردادی مشغول به خدمت شدم و دوست دارم تا زمان صدور حکم قطعی در این کار جدیدم بمانم. آیا اگر از دستور موقت صادره استفاده نکنم و به کار اولم برنگردم و منتظر حکم قطعی بمانم برای بنده تبعاتی دارد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.ولیکن اگر موضوع برگشت به کار باشد،سنوات این مدت به شما تعلق نمی گیرد.یاالله