مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و احترام
همانطوری که مستحضرید یکی از مهمترین مشکلات امروزی نوسانات غیرمعمول نرخ ارز بر اثر افزایش تحریم هاست و این روند موجب تعطیلی روز افزون شرکتها و افزایش نرخ بیکاری و جامعه عملاً تاوان واقعه ای را می پردازد که مسبب آن نیست. تغییر و نوسان نرخ ارز پدیده مسلمی ست که معادلات اقتصادی را بر هم زده و از موارد آشکار شرایط پیش‌بینی نشده ( فورس ماژور) در قراردادها ست که متعهد به واسطه حادثه‌ای که دفع آن خارج از حیطه اقتدار او است .
با عنایت به مراتب فوق بعرض می رساند اینجانب ----- در تاریخ 25/02/97 باتوجه به منابع مالی و شرایط پرداخت آپارتمانی از قرار هرمتر 1100دلار کلاً به ارزش 50.666 دلار با نرخ ارز (6300 تومان جمعاً 319 میلیون تومان) رزرو نموده که در تاریخ مزبور مبلغ 15.000دلار معادل ( 94 میلیون تومان) آن را پرداخت، و الباقی مقرر گردید مبلغ 19.000 دلار بارزش(120 میلیون تومان) در تاریخ 31/4/97 و بمبلغ 16.666دلار معادل ( 105 میلیون تومان) در تاریخ 31/05/97 پرداخت و هم زمان سند رسمی اپارتمان انتقال و تحویل گردد.
با توجه به نوسانات بی رویه نرخ ارز بعلت افزایش تحریم ها و مدت زمان باقی مانده تا سررسید تعهد پرداخت که این امر موجب افزایش نگرانی در پرداخت الباقی اپارتمان را نموده است.
شایان ذکر است مبلغ مرحله اول (19.000$) معادل 120میلیون تومان با نرخ (6300تومان) آماده پرداخت و نیز تا پایان تیر ماه مبلغ 16.666دلار (معادل 105 میلیون) قابل تسویه می باشد.

متن شرط توافق نامه عبارت است : در صورت عدم پرداخت طی هریک از مدتهای مذکور، مبلغ پیش پرداخت مسترد نگردیده و این توافق نامه از درجه اعتبار ساقط و هیچ تعهدی از سوی شرکت بر قرار نمی باشد.
مراتب جهت رهنمودهای لازم و از بذل و توجه شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع فورس ماژور ارتباطی به این موضوع ندارد وقرارداد لازم الاجرا می باشد.یااللع