مشاوره حقوقی رایگان - مغازه

با سلام و خسته نباشید- پدر بنده 85 سالشه مالک مغازه اوقافی به قیمت یک میلیارد هستشو حدود 25 سال هست مغازه را دست مستاجری که از قدیم باهاش دوست بوده ابتدا بصورت شراکتی جنس میفروختن و بعد پدرم به دلیل کسالت مغازه رو در اختیار شریکش قرار داده و بعد از مدتی دوست پدرم هم فوت کردن و فرزندش مغازه را می چرخاند حدود ده سال هستش که قولنامه جدیدی نوشته نشده است با توجه به اینکه دوست پدرم فوت نموده است و مغازه در حال حاضر دست فرزندان ایشون هستش و با توجه به اینکه سند مغازه به نام پدر من هست ممکنه با توجه به شایعاتی که میگن بعضی مردم مغازه رو صاحب بشوند-ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام اگر مغازه در شیراز یا استان فارس باشه حضوری همراه لا مدارک تشريف بياريد دفتر

پرسشگر :

سلام خیر قم هستش

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به فرمایشتان در خصوص اوقافی بودن وصاحب مغازه بودن پدرتان ،جهت ارائه مشاوره دقیق تر لطفاً با حقیر تماس حاصل بفرمایید.یاالله