مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

همسرم كاری به مخارج من ندارد. من دانشجو هستم و از خانواده سطح بالايی هستم اما بعد از ٣ سال زندگی هنوز تمام مخارج من به عهده پدرم ميباشد. من طی اين مدت يك برگه پزشك قانونی تونستم بگيرم و در نظر دارم برای نفقه اقدام كنم. مهريه من ٦٠٠ سكه ست. آيا ميتونم هم زمان درخواست مهريه هم بدهم.؟و آيا اين راسته كه الان برای همه خانم ها ٨٠٠ تومن نفقه در نظر گرفته ميشود؟
آيا ميتونم هم مهريه را بگيرم؟
مهريه من عندالمطالبه ست و همسرم وضعيت معمولی دارد اما هر دو از خانواده های خوبی هستيم

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام بله ولی میزان نفقه بسته به نظر کارشناس و مقام قضایی تعیین میگردد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شمامی توانید باارایه دادخواست ازدادگاه خانواده ویادفترخانه تنظیم کننده سندازدواج درمورد مهریه ازشوهرتان درخواست اجراییه کنید ودرموردنفقه نیز باید جداگانه طرح دعوا کنید