مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام
بنده در خرداد سال 1396 خودرو ال نود بصورت شرایطی و چکی از دفتر فروش در تهران خریداری کردم. سند بنام بنده و در رهن شرکت بصورت 4دنگ مالک و 2 دنگ بنده می باشد. پس از یکسال و حدود 45 روز مانده به وصول آخرین چک بنا به مشکلات مالی بوجود آمده برای بنده. خودرو خود را به شخصی فروخته ام. و در همان زمان جهت تسویه حساب به شرکت فوق مراجعه کرده و مبلغ آخرین چک را بصورت نقدی پرداخت کرده ام علاوه بر آن مبلغی را بابت حق الوکاله جهت نقل و انتقالات پرداخت نموده ام. اما پس از گذشت 10روز از تسویه حساب هنوز وکالت نامه و سند برگ سبز به بنده تحویل داده نشده است. طی تماس تلفنی از زمان تسویه حساب تا کنون هر روز به بهانه های به روز بعد موکول مینمایند. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید بنده چه اقدامی میتوانم انجام بدهم. با توجه به محل سکونت بنده در یکی از شهرستانهای شمال کشور. ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

سلام پیشنهاد میکنم اول یک اظهارنامه رسمی به شرکت ارسال کنید و در صورت عدم تدفیق دادخواست حقوقی علیه شرکت دائر بر تنظیم سند رسمی تقدیم نمایید .