مشاوره حقوقی رایگان - اقامه یک دعوی

با سلام و احترام
سوال من درباره شرایط احراز یک دعوی حقوقی است؛ در سال 1386 طی یک حادثه در یک زمین فوتبال و در اثر برخورد پای یک بازیکن حاضر در زمین با پای من، در حالی که آماده زدن ضربه سر بودم و در هوا معلق، با پشت سر و از ناحیه پس سری با زمین برخورد کردم. چند دقیقه ای پس از حادثه را بیهوش بود؛ در انتهای آن روز، حالت استفراغ گرفتم و حس بی حالی داشتم. بعد از مراجعه به بیمارستان و پزشک متخصص معلوم شد که سر در اثر ضربه کوبیده شده است. به واسطه آن ضربه و فشار ناشی از آن، مدت 1 ماه را در کُما به سر بردم. والدین و اطرافیانم تایید می کنند که در طول این مدت خانواده آن بازیکن که همسایه ما هستند حتی 1 بار هم به ملاقات نیامده و اصلا پیگیر وضیعیت من نبوده اند. از طرفی در بدن من در آن دوران و یا حتی کودکی، ژن یک بیماری به نام FSHD وجود داشته و چه بسا که در اثر تمرین و ورزش در آینده به زوال کشیده می شده است ولی این ضربه اثری غیر قابل جبران بر روی عملکرد آن بیماری گذاشته و حرکت آن را تسریع بخشیده است. در آن دوران پدر و مادرم حتی پیگیر دادخواست و توضیح از خانواده آن فرد نشده بودند و حالا کار به جایی رسیده که اثر بیماری، تمام بدن من را فرا گرفته است. مجبور به خوردن قرص و دارو های خاصی هستم و اثر آن ضربه بسیار مشهود در بدن پیدا است. سوال من این است که در صورت اقامه دعوی، شرایط در دادگاه به چه نحوی خواهد بود؟
پیشاپیش از توجه و پاسخگویی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایددادخواست دیه ویاارش تقدیم دادگاه میکردی،الان اگرشهودشهادت بدهندوپزشکی قانونی تأییدنمایدبه عنوان ضربه غیرعمدی قابل پیگیری است.موفق باشید