مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری

با سلام
شوهر من حدود 18 سال توی ارتش خدمت کرده و الان 2 ماهه که ما رو ترک کرده و سر خدمت هم حاضر نمیشه و به ما هم سر نمیزنه چند تا سوال داشتم
1- با توجه به اینکه قبلا حق طلاق رو به من داده میتونم غیابی ازش طلاق بگیرم؟باید چکار بکنم؟
2- یه بچه 3 ساله دارم تکلیف حضانت اون چی میشه؟
3- اگه طلاق بگیرم بعد از 6 ماه ز فرار که اون از خدمت اخراج شد من و فرزندم مستمری بگیر می شیم و حقوق اون رو بگیریم؟ یا اگه ازش طلاق بگیرم دیگه مستمری اون به من تعلق نمیگیره؟
4- اصلا اگه من ازش طلاق بگیرم بعد از اخراج از ارتش مستمری به او تعلق می گیره که من بتونم در قبال مهریه ام او رو دریافت بکنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانیدازشوهرتان طلاق بگیرید حضانت اطفال تاسن هفت سالگی بامادراست حقوق ومستمری ایشان تازمانی که زنده هستن متعلق به حودشان است وبعدازفوت به همسرشان تعلق میگیرد