مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

درصورتی که زوج برای واریز نفقه اظهارنامه اعلام شماره حساب برای زوجه ارسال کند٬ و زوجه از اعلام شماره حساب امتناع کند تکلیف چیست؟
باتوجه به شکایت ترک انفاق که زوجه از زوج نمودن جواب سوال بفرمایید.
دوران عقد میباشد و زوجه باکره است

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نفقه فقط پول نیست
شما مکلفید باارسال اظهارنامه زوجه را به شروع زندگی دعوت کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما در دوران عقد زوجه از حق حبس برخوردار است می تواند مهریه را مطالبه و تا زمانی که تمام مهریه پرداخت نشود تمکین نکند و نفقه را نیز دریافت دارد ولی نمی تواند شکایت کیفری ترک انفاق داشته باشد موفق باشید