مشاوره حقوقی رایگان - ماده23 قانون پیش فروش آپارتمان

اینجانب یک واحد آپارتمان را بر اساس یک قرارداد پیش فروش مورخ93/12/13 در بنگاه معاملاتی خریداری نموده تاکنون عملیات ساختمانی تمام نشده پایان کار صادر نشده و سند قطعی آپارتمان منتقل نشده است. با توجه به تاخیر بیش از دو سال از تاریخ توافق شده برای انتقال قطعی(94/12/1)، اینجانب یک شکایت با موضوع ماده 23 آپارتمان علیه پیش فروشنده تنظیم نموده که دادیار بر اساس ماده 105 قانون مجازات اسلامی با توجه به گذشت یک سال از تنظیم قرارداد و قایل ءذشت بودن جرم رای به عدم تعقیب داده است. حال با توجه به عدم اتمام موضوع قراردا و استمرار ان تا کنون رای صحیح است و آیا تجدید نظر خواهی نتیجه ای دارد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید دعوای حقوقی برعلیه پیش فروشنده دردادگاه حقوقی مطرح کنید