مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از مغازه

اينجانب صاحب سه مغازه ميباشم، كه دو تا از پيكهای رستوران همراه با دو دوست ديگرشان با همدستی ساعت ٣ نصفه شب با شكستن درب كركره به مغازه من وارد شدند و دزدی كردند از اسفند ٩٦ با فيلم دوربين مدار بسته و لو دادن خودشان روی هم به آگاهی رفتن و يكي از آنها كه بالاي ١٨ سال بود رو قاضي تبرئه کرد و اون يكي كه زير ١٨ سال بود به دادگاه اطفال رفت، در حكم اول با عنايت به بزه انتسابي به ايشان محرز و مسلم تشخيص داده شد ولي در دادگاه دوم ايشان را تبرئه اعلام كردند! ميخواستم بپرسم الان در اين شرايط كه ايشون در آگاهي اعتراف كرده و دقيقا عين دزدي رو تعريف ميكرده و بعد كه سند گذاشته و اومده بيرون، مادرش براش وكيل گرفته( چون پدر و مادرش از هم جدا شدند) در دادگاه دوم فقط ٤ كلمه به ايشان ياد داده بودن كه كار من نبوده! من اصلا ساعت ١٢ شب بيرون نيستم! و زير شكنجه آگاهي مجبور شدم اينا رو بگم! بعد از ٥ ماه دوندگي من و با داشتن دوربين و نقطه زني كه آگاهي كرده و تماسهايي كه اونموقع شب با شخص ديگري داشته ، ايشون رو تبرئه كردن!!!
ميخواستم راهنمايي بفرماييد كه من الان بايد چيكار كنم!؟ با تشكر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پرونده را بایدیک وکیل مطالعه نماید واستدلال نماید،اینگونه که شمانوشتیدمحکومیتش محرزاست.موفق باشید