مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام برای نفقه معوقه شکایت کردم و شوهرم محکوم شد به پرداخت نفقه شد برج یک نودو هفت اجرائیه اشو گرفتم شوهرم اعسار زد 12 تیر اعسارشم رد شد ایا باوجود بیست روز وقت اعتراض میتونم حکم جلب شوهرمو بگیرم

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.بعد از گذشت زمان اعتراض به شعبه مراجعه و درخواست صدور اجراییه و بعد از مدتی که شعبه به شما اعلام میکنن مراجعه و کارهای اجرا احکام را انجام و مال معرفی میکنید و اگر مال نداشت حکم جلب.موید باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر بعد قطعیت رای رد اعسار می توانید برگ جلب شوهرتان را درخواست کنید