مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

خانمی 50 ساله هستم که حدود 7سال قبل با آقایی در حال حاضر 67ساله متاهل دارای یک فرزند و ظاهرا موجه به لحاظ اجتماعی با اذن پدرم و در دفتر خانه عقد موقت کردم در دفترخانه بار اول مدت عقد دو سال بود و ایشان همان موقع به پدرم قول دادند که دو ماه بعد مرا به عقد دایم خود در آورده و ملکی را بنامم میکنند این امر تا پایان زمان صیغه انجام نشد و در صیغه مجدد زمان 50 سال تعیین شد با همان قول های قبل
تا کنون به دلیل اینکه نامبرده از به اجرا گذاشته شدن مهریه همسر قبلی خود در صورت اطلاع از این موضوع میترسد عقد دایم انجام نشده
اخیرا بطور اتفاقی متوجه رابطه مجدد ایشان با خانمی حدود 38سال شده ام که یک فیلم کوتاه هم برای اثبات این رابطه دارم
چگونه میتوانم قانونا به مدت صیغه پایان دهم و مهریه خود را بگیرم
ضمنا با توجه به اینکه احساسی و روانی آسیب شدیدی از این رابطه مجدد ایشان دیده ام چگونه میتوانم از ایشان در این مورد شکایت کنم؟
پدر و مادر من سنشان بالاست و از ابتدا نیز با اینکار من موافق نبودند و فعلا در جریان نیستند میترسم بعد از اطلاع از این موضوع مشکلی برایشان پیش بیاید
خواهشمندم راهنماییم فرمایید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر نکاح موقت شمادردفترازدواج ثبت شده است میتوانیدبه همان دفترثبت ازدواج مراجعه کنید ودرخواست اجراییه کنید ودرمورد جدایی ازشوهر باید دردادگاه خانواده بلحاظ عسرحرج ودشواری ادامه زندگی باشوهر درخواست الزام ایشان به بذل مدت را درخواست کنید