مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت

سلام. ما امسال در تاریخ 7تیر ماه در کنکور سراسری شرکت کردیم امروز خبری را دیدم که قرار است مجلس در قوانین سهمیه ایثارگران تغییراتی ایجاد کند. این قانون با توجه به تعطیلات مجلس تا اول مرداد 97 قطعا تصویب نمی شود. بر فرض اگر مجلس این قانون را تصویب کند (با در نظر گرفتن مدت زمانی که بعد از تصویب به شورای نگهبان می رود و ...) با توجه به اینکه قانون به گذشته تسری نمی یابد وزارت علوم می تواند آن را برای کنکور امسال اعمال کند؟ در واقع آیا این خلاف نیست که قانون امروز را به کنکوری که افراد با شرایط و قوانین دیگری در آن ثبت نام کرده و شرکت کرده اند تسری بدهند؟ خواهش می کنم پاسخ این سوال را بدهید. در ضمن اگر وزارت علوم این کار را انجام داد میشود از دیوان عدالت رای موقت گرفت تا مانع این کار شویم؟؟ لطف کنید قسمت دوم یعنی شکایت در دیوان عدالت را توضیح دهید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا پاسخ بدهید

پرسشگر :

لطفاً پاسخ بدهید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.یک بار هم همین سوال را کرده بودید.نگران نباشید به شما تسری پیدا نمی کند.یاالله