مشاوره حقوقی رایگان - امکان فروش سه دانگ خونه به صورت سوری وجود داره با وجود دادن وکالت بلاعزل فروش به شخص دیگر؟

با سلام. من این سوال رو در ادامه سوال قبلیم میپرسم.آیا امکان این کار وجود داره که من سه دانگ از خونه ای رو که به اجبار در دفترخانه وکالت فروشش رو به همسرم دادم رو الان برم در دفترخانه ای دیگر بفروشم مثلا به پدرم و به نام پدرم بزنم؟
متاسفانه هیچ ادله ای برای اثبات این که همسرم به زور و تهدید منو برد دفترخانه تا این سه دانگ رو به نامش بزنم وجود نداره و میترسم از اینکه با دادن حق الوکاله سنگین و تقاضای ابطال وکالتنامه این سند ابطال نشه به خاطر همین به این فکر افتادم که قبل از اینکه همسرم خونه رو بفروشه من برم اون سه دانگ رو به نام پدرم بزنم و سوری به ایشون بفروشم امکانش هست الان با وجود اون وکالت نامه ای که دادم اینکار رو انجام بدم؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام امكان داره اما عاقبت نداره!!!!

پرسشگر :

میشه بیشتر توضیح بدید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر با وکیل مشکل نداشته باشید ،بلی.یاالله

پرسشگر :

ولی متاسفانه من هیچ مدرکی از خونه ندارم نه سند نه هیچی همه دست همسرم هست و تو گاو صندوق خونه مادرش نگه می داره که هیچ دسترسی بهش نیست.

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
وفق ماده 656 - وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.لذا همان طور که وکیل میتواند امری را انجام دهد به طریق اولی اصیل نیز خود قادر به انجام مورد وکالت هست مگر اینکه شما به جز وکالت دلیلی بر انتقال موضوع حاضر به همسر خود داده باشید در غیر اینصورت وکالت به تنهایی به منزله انتقال نیست