مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام من خانه ای را از رییس هییت مدیره یک شرکت سهامی خاص خریداری و 70 درصد ثمن معامله را پرداخت نموده ام ولی هنگام زدن سند وکیل شرکت اعلام نموده / با وجود گذشت چهار ماه از عقد قرارداد / چون مدیر عامل در جریان معامله نبوده و امضای اسناد تعهد آور مالی بایست با امضای مدیر عامل علاوه بر رییس هییت مدیره باشد این شرکت الزامی به انتقال سند ندارد و مبایع نامه فسخ میباشد لطفا نظر خود را مرقوم بفرمایید

پاسخ ها :

زهره رستگار

زهره رستگار:

در شركتها كليه أوراق و إستاد تعهد آور با امضا صاحبان أصلي كه به ثبت شركتها معرفي شده اند معتبر مي باشد شما روزنامه رسمي شركت كه صاحبان امضا رو معرفي كرده ببينيد اگرچنين موردي باشد از موارد بيع ناقص مي باشد كه بدون امضا ساير أعضاء فاقد اعتبار مي شود در صورت عدم رضايت ساير أعضاء شما مي توانيد عليه فردي كه چنين مبايعه نامه اي با شما امضا كرده اقدام قانوني به عمل اوريد