مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام. بنده دوسال پیش یک ماشین خریداری کردم. مبلغش رو پرداخت کردم و برگه سبز رو بنام خودم زدم تا پلاک به نام خودم باشه. اما برای سند زدن اقدامی نکردم. حالا طرف یه شهر دیگه است و جواب تلفن هم نمیده. اگه شکایت کنم، رای به سود من میشه و کارم سریع راه میفته؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

بله بايد اقدام كنيد ودرنهايت يكنفراز دادگاه بعنوان نماينده قانونى وبنيابت از فروشنده به اتفاق شما دردفترخانه حاضرشده وسندانتقال ماشين براى شما امضاء ميكند