مشاوره حقوقی رایگان - شهادت و قسم دروغ به قرآن مجید

با سلام
احتراما ضمن عرض سپاس از راهنمایی های قبلی شما، اعلام می دارد اینجانب در سال 81 دو قطعه زمین از شخصی خریداری نمودم که خودش صاحب بنگاه بود و ذیل قولنامه ها را شخصی که به عنوان پادوی بنگاه بود به عنوان شاهد امضا کرده است. در سال 94 همین فروشنده یکی از قطعات را مجددا به شخص دیگری واگذار نموده و سپس شاهد معامله ما ( در سال 81 ) ( که اکنون خوش بنگاه دارد ) ، همین قطعه را در اواخر سال 94 در بنگاه خودش از نفر دوم به نام پسرش انتقال داده است. و همان امضایی را که در ذیل قولنامه های ما وجود دارد را در ذیل قولنامه پسرش در مقام صاحب مشاور املاک درج نموده است.
همین شخص در 20/01/95 شروع به ساخت و ساز بر روی ملک مرا نمود و دادسرا در همان موقع پس از شکایت بنده، دستور توقف ساخت و ساز را صادر کرد و از طریق دهیاری به نامبرده ابلاغ شد ولی ایشان توجه نکردند و دهیاری موضوع را طی مکاتبه رسمی به بخشداری اعلام کرد. یک بار هم پلیس 110 بر روی ملک در حال ساخت و ساز حاضر شد و اخطار توقف داد ولی باز هم توجه نکرد، تا اینکه ساختمان تکمیل شد و در آن سکونت نمود.
بنده در سال 95 از فروشنده اصلی به اتهام کلاهبرداری و انتقال مال غیر شکایت کردم. پس از صدور جکم جلب وی، ایشان ادعای سوری بودن قولنامه ها را کرد و دادسرا با صدور قرار اناطه جهت اثبات موضوع در دادگاه حقوقی پرونده را متوقف نمود . در جریان رسیدگی همین شخصی که شاهد معامله ما بوده به همراه شخص دیگری که از سال 87 در بنگاه فروشنده اصلی مشغول به کار شده، در دادگاه به عنوان شاهد فروشنده اصلی حاضر شدند و با دست نهادن به قرآن کریم قسم یاد کردند که قولنامه های صوری بوده و ما هیچ گونه وجهی به فروشنده اصلی نپرداخته ایم. و با همین کار موجبات اطاله دادرسی را فراهم نمودند. بالاخره پس از 2 سال و نیم از این موضوع دادگاه حقوقی ادعای ایشان را رد کرد و پرداخت ثمن معامله و اصالت قولنامه های ما اثبات شد و مراتب به تائید دادگاههای تجدید نظر استان تهران نیز رسید.
رای های صادره تحویل شعبه بازپرسی اول گردید و پرونده چند روزی است که دوباره به جریان افتاده است.
حال راهنمایی در خصوص موارد ذیل مزید امتنان خواهد بود.
1- آیا از شاهد معامله که یکی از زمینها را به نام پسرش انتقال داده می توانم به عنوان معاونت در کلاهبرداری و انتقال مال غیر شکایت کنم ؟
2- آیا از همان شخص و شخص دیگری که شهادت و قسم دروغ خورده اند می توانم با همین عنوان شکایت کنم ؟ اگر میتوانم در چه مرحله ای ؟ و آیا این شکایت را باید در همان شعبه بازپرسی انجام دهم و یا اینکه به صورت حقوقی دادخواست ارائه دهم ؟
3 - و نهایتا اینکه با توجه به اینکه متصرف ملک با علم و آگاهی از مالکیت ما اقدام به تصرف و ساخت و ساز و سکونت در ملک ما را نموه ، تکلیف ملک ما چه می شود ؟ آیا می توانیم درخواست تخریب و اعاده به وضع سابق بدهیم یا خیر ؟ اگر پاسخ مثبت است در چه مرحله ای ؟
با عرض پوزش از اطاله کلام و سوالات متعدد .
راهنمایی های شما عزیزان مزید امتنان خواهد بود .
با تشکر
تهران - 1397/04/17