مشاوره حقوقی رایگان - امکان رسیدگی به ادعای عدم اعتیاد در استخدامی بانک سرمایه

سلام بنده در آزمون و مصاحبه استخدامی بانک سرمایه قبول و برای انجام آزمایش بدو استخدام با بنده تماس کرده و با انجام آزمایش اعتیاد، جواب مثبت شده است. روز قبل آزمایش هم قرص کدئین دار خورده و به قول آزمایشگاه با تفکیک کدئین هم جواب مرفین مثبت شده. و بیمارستان بانک ملی جهت آزمایش مجدد میگه از بانک سرمایه باید نامه مجدد بیارید و بانک هم نامه نمیده. آزمایشگاه محل آزمایش نمونه ادارات اعتیاد، آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت ضلع جنوبی پارک شهر بوده.
به نظر شما راه حلی هست ؟