مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب

سلام خدا قوت
از حساب من توسط یک فرد ناشناس برداشت شده است این حساب من مربوط به زنجان میباشد اما خودم ساکن رباط کریم تهران میباشم و از دادگاه رباط کریم اقدام کردم و اینها بعد از یک هفته پرونده ام را میخوان ارجاع بدن به زنجان میگن حسابت برا اونجاست باید اونا رسیدگی کنن آیا واقعا اینجوریه یا این از سر خودشون دارن باز میکنن ؟ ممنون و متشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دردعاوی کیفری دادسرا ودادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به جرایم را دارد باتوجه به اینکه اگر جرمی رخ داده باشد باتوجه به اینکه محل وقوع جرم درزنجان بوده باید به دادسرا ودادگاههای اونجا تشریف ببرید البته دادسراودادگاه محل کشف جرم رباط کریم هم می تواند شروع به رسیدگی کند ولی نهایتاپروندتان را به دادگاه زنجان ارسال میکنند

پرسشگر :

ممنون و متشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اینجوریه.یاالله