مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در معامله خودرو

بنده پارسال از شهرستان رفتم کرج و یه خودرو معامله کردم با این شرایط که خودرو پاترول مدل 81 بدنه بدلیل زیبایی از مشکی به آبی کاربنی تغییر رنگ شده بدون ضربه با یکی دو تیکه پوسیدگی جزعی فنی کاملا سالم.بعد وقتی آوردمش شهرستان بعد مدتی متوجه شدیم که سیلندر خودرو ترک خورده قبلا که جوشش زدن و همچنین اتاق خودرو هم تعویض شده با یه اتاق قدیمی تر از مدل خودرو و همچنین خودرو پوسیدگی خیلی زیاد داره در واقع بیشتر خودرو پوسیدگیه.الان میخواستم وکیل بگیرم که کار شکایتو پیگیری کنه خواستم راهنماییم کنید که اولا بتونم تمانی ضررهایی که این اشخاص کلاهبردار به بنده تحمیل کردن بروز ازشون بگیرم.متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید باستنادخیارعیب معاملتون را فسخ کنید یاازش مطالبه ارش کنید استنادبه خیارعیب فوری است واگر دیر اعلام فسخ کنید حق فسختان زایل میشود