مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی

سلام.من بانک کشاورزی حساب بازکردم.40میلیون ریختم حساب.قرار شد که برا من اوراق مشارکت از بورس بخرنو سود18درصد بدن به من. و بهم گفتن که یه فیش برداشت پر کن. و بده رئیس بانک.من پرکردم.تحویل دادم.پول ازحسابم برداشت شد.ولی بعدازیک هفته مراجع کردم برای پولم گفتن بانک مرکزی گیرداده.نمیشه اوراق خرید.پول برگشت میخوره.ازروزی که حساب بازکردم تاروزی که پول برگشت بخوره به حسابم یک ماه طول کشید.حالابه جای 40میلیون 80میلیون اومدتوحسابم.منم انتقال دادم کل پولوبعداز24ساعت.اونابعداازیک ماه متوجه شدنم.منم رفتم بانک گفتن پولوبده.من گفتم ندارم.گفتن پس قسطیش میکنیم.گفتم یک سالش کنید.که یه قرارداد سفید امضاکردم.و وامو به حساب خانمم زدم خودمم ضامن شدم.یکی ازهمکارامم ضامن شدن.چندبرگ اچار سفید امضا کردیم.بعداز چندروز متن قراردادو نشونم دادن.که زد بود یکساله بایود7میلیون200سرکسال بااصل پول پس بد.ولی بعداز4ماه یدفع حسابام وحساب اونای که پولوریخته بودم به حسابشون مسدودشد.اونارفته بودن شکایت کرده بودن وحکم تامین گرفته بودن.حالامن اصل پولو اماده کردم ریختم به حساب بانکی که بسته بود.دادگاه بقیه حسابارو بازکرده.ولی اوناحاضر نیستن برن شماره حساب بدن بانک.میگن اینطوری حکم صادر میشه.منظورشونو نمیفهمم.اونامیگن بیا پولو بدون اینکه رضایت بدن.به صورت دستی بهشون بدم.یعنی چهل میلیون توحساب مسدود بمون.ومن پولوی جای دیگه جورکنم.بهشون بدم.دادگاه هم گفته حالاکه پولوجورکردیه دیگه از این به بعد سود نمیگیرد.دادگاه اخطاربراشون فرستادکه بیایدتکلیف پرونده روروشن کنید.تومتن شکایتشون سود40درصدبانک مرکزی رودرخواست کردن.من بایدچکار کنم.من چطوری بایدثابت کنم که اونابامن قرارداددارن.حتی اون قراردادو بیمه کردن پول بیمشو هم از من میخوان.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شایسته است،حضوری به وکیل مراجعه کنیدتاتمام ابعادبرای شما توضیح داده شود.موفق باشید