مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و تمکین

سلام
من 8 ماه پیش شکایت ترک انفاق علیه همسرم طرح کردم چون منو از منزل بیرون کردن و به در قفل زدن، در ابتدای امر شکایت در شهر محل وقوع جرم مطرح نشد و رد صلاحیت شد و بعد از حدود 3ماه پرونده به دادیاری محل وقوع جرم ارجاع شد. 4 ماه پیش همسرم دادخواست تمکین دادن، چون رای قطعی نداشتم قاضی اظهارات بنده رو مبنی بر شکایت ترک انفاق نپذیرفت و من در دادگاه بدوی و تجدید نظر محکوم شدم.
الان نتیجه شکایت ترک انفاق بنده ابلاغ شده و همسرم محکوم به یک سال حبس شدن، آیا از طریق این رای و با توجه به اینکه تاریخ وقوع ترک انفاق پیش از دادخواست تمکین بوده، امکان از بین رفتن محکومیت من در الزام به تمکین وجود داره؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درمورد محکومیت به الزام به تمکین درخواس اعاده دادرسی کنید