مشاوره حقوقی رایگان - قانون چک

سلام
بنده یک چک در تاریخ 94/03/14 صادر کردم که ایشان سر تاریخ خودش به بانک نبرده و در تاریخ 97/4/4 به بانک مراجعه کرده و برگشت زده و بعدش در شورای حل اختلاف تقاضای رسیدگی کرده است. مبلغ چک 3 میلیون تومان هستش و الان بنده امکان پرداخت ندارم. در 3 سال پیش که مبلغ را داشتم نرفته تا چک را وصول کند و اکنون بعد از گذشت این مدت رفته و اینکار را انجام داده میخواستم راهنمایی ام کنید که چگونه میتوانم به این موضوع که چک سر تاریخ انجام نشده در شورا صحبت کنم قانونش را بدونم تا بگویم. در مرحله بعد چگونه در این ایام که پول ندارم این مبلغ را بدم. امکان داره که به موضوع قبل استناد بشه و پرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر صادرکننده چک مکلف است که درتاریخ چک وجه نقددرحسابش داشته باشد ونباید حساب راخالی کند بگونه ای که دارنده نتواندچک را وصول کند دارنده چک درتاریخ چک وبعدازان می تواند درهرحال درصورت بلامحل بودن چک ازصادرکننده شکایت کند