مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه

سلام وقت بخیر. چندماه پیش درخواست طلاق یکطرفه دادم که 7ماه و رد کرده بود که نفقه نریخته بود. حکم جلب هم گرفتم با این وجود بازهم نریخت. یک ماه پیش جلسه ی دادگاه داشتم. قاضی استعلام گرفت که طرف مقابل هیچ گونه وجهی واریز نکرده. بعد از نزدیک به 8 ماه خواستم سوال کنم چرا با وجود اینکه یک ماه از جلسه گذشته و نتیجه ی استعلام هم مشخص شده ولی هنوز رای صادر نشده برای طلاق یکطرفه ؟؟؟؟ چکار باید کرد ؟؟ چرا قاضی رای و صادر نمیکنه ؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شایدقاضی درحال تحقیق بیشتری است،واحتمال تشکیل جلسه رسیدگی وجوددارد،چنانچه به توضیحات بیشتری نیازداریدباموسسه دادراه تماس بگیرید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

هروقت دادگاه پرونده رو تکمیل بدونه وختم دادرسی رو اعلام کنه رای رو صادر میکنه.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)