مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام حدود سی سال پیش به مادرم زمینی از پدرش به ارث رسید و در سال های اخیر پدرم در آن خانه ای ساخته. این خانه قانونا از اموال مادرم محسوب می شود یا نه؟ اگر سند کاغذی نباشد که بشود اثبات کرد که این زمین برای مادرم است باید چه کنیم؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
اگر مدارک دال بر مالکیت پدربزرگ شما وجود داشته باشد مادر شما هم به عنوان ورثه مالکیت بر عرصه خواهند داشت

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

با در اختيار داشتن سند مالكيت پدر بزرگ و گواهى انحصار ورثه ميتوانيد مالكيت مادر در ملك موصوف را مستقر نماييد و در صورت عدم همراهى پدر طرح دعوى اثبات مالكيت عرصه ، لازم است