مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی و ضرب و شتم و فحاشی

سلام من 8ساله که با همسرم زندگی میکنم و با وجود احترام هایی که به خانواده همسرم میزاشتم در نهایت ازشان بی احترامی میدیم از دوران عقد به مشکل برخوردیم و حدودا یک سالی دادگاهی بودیم درخواست شکایت و طلاق کردم اما شوهرم موافق به طلاق نشد. از آنجایی که دلیل بی احترامی ها فقط شوهرم و خواهرش بود زندگی را برای من جهنم کرد. از نظر روحی روانی مریض شدم تو زندگی هرماه به خاطر خواهرش تا سر حد مرگ منو کتک میزنه و فحاشی میکنه و در نهایت از من میخواهد که ببخشمش. من چون دوستش داشت کنارش موندم اما الان که بخودم نگاه میکنم از من دیگه چیزی باقی نمونده. نابودم کرد و هنوز داره به کاراش ادامه میده و به اطرافیانم هم داره آسیب میزنه. حرف از طلاق که میشه میگه اگرم طلاقت بدم به قرونم بهت نمیدم. و بعد از اون هم نمیزارم آب خوش از گلوت پایین بره. من واقعا دیگه نمیدونم چکار باید کنم و دیگه روم نمیشه پام رو تو دادگاه بزارم

پاسخ ها :

مجید شهسواری

مجید شهسواری :

شنا می‌توانید علیه ایشان شکایت دایر بر ضرب و شتم و توهین و فحاشی مطرح کنید و نیز بخاطر نداشتن امنیت جانی از دادگاه خانواده تقاضای مسکن جداگانه کنید و همینطور نفقه،
چنانچه بعد از محکومیت او به پرداخت نفقه نتوانستید حکم را اجرا کنید حق اقامه طلاق براتون بوجود میاد با حفظ حقوق