مشاوره حقوقی رایگان - شاكي بعد از به نتيجه نرسيدن در كليه دادگاها مجددا با موضوع جديد در دادگاه حقوقي

با سلام : بنده ٢٦ ساله خارج از ايران اقامت دارم و حدودا سه سال قبل زمان ورود به ايران پاسپورتم را در فرودگاه گرفتن و گفتن ممنوع ورود يا ممنوع خروجي بعد از گرفتن وكيل تازه متوجه شدم شخصي كه شكايت كرده كسي هست كه به بنده مبلغ ٧٢هزار درهم بدهكاره و بار مشتري بنده كه تمام اسناد انها و صاحبان ان حاضر و تمام اشخاص (صاحب كالاها) در سفارت جمهوري اسلامي و دفتر خانه هاي ايران تاييد كردن و در نتيجه بعد از جندين شعبه و شكايت ها به نمونه هاي مختلف و شاهدان دروغين كه در شعبه مربوطه هم متوجه شدن
حكم ممنوع خروجي بنده و يكي از اقوام من كه شاكي هم اقرار كرده كه برا احرم فشار به شما از فاميل شما شكايت كردم ....
بعد از يك سال مرتب رفت و امد به ايران و هزينه هاي بابت سند ١/٣٠٠ مياردي وكيل با رها بليط از تهران به شهرستان و حق وكالت و نپذيرفتن مدارك و شواهد شاكي به دادگاه محترم تجديد نظر معرفي شديم كه خوشبختانه باز هم به نفع من تمام شد
با وجود مدارك جعلي جديد كه به تجديد نظر دادن
بنده بعد از سوال و برسي كه ايا اين هزينه ها كه شده به من بر ميگرده با چند وكيل كه مشورت كردم همه گفتند به شما مبلغ خيلي كم اونم ممكنه بيشتر از اينا هزينه لازمه كنيد
برگشتم خارج از ايران
مجددا از سامانه ثنا قوه قضاييه پيام و حضور در شعبه دادگاه حقوقي همان شخص شكايت كرده كه هنوز موكلم نتونستن پرونده را بخوانند
...
سوال بنده
ايا با وجود اين همه شعبه و تمام داستانهايي كه به نتيجه هم نرسيده ايا ايشون حق شكايت مجددا دارن ؟
و راي شعبه هاي قبل و تجديد نظر در اين شعبه ميتواند به من كمك كند ؟
در صورت نتوانستن به جلسه دادگاه بروم فقط وكيل ايا كافيه ؟
ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پرونده های کیفری ارتباطی با حقوقی ندارند و اعتبار امر مختومه نسبت به دادخواست حقوقی نیز ندارند و این حق دادخواهی برای همه کس وجود دارد اگر وکیل دارید نیازی به حضور شما نیست مگر اینکه دادگاه در مواردی حضور شخص شما ضروری تشخیص دهد که در این صورت به وکیل شما اخطار می کندکه به اتفاق حاضر شوید ضمنا اگر کسی سبب ورود ضرر و خسارت به کسی شود ضامن است و شما می توانید خساراتی را که از باب دعاوی واهی به شما وارد شده است را مطالبه نمایید موفق باشید