مشاوره حقوقی رایگان - طلاق يكطرفه از سمت مرد

سلام وقت بخير خسته نباشيد ميخواستم بپرسم اگر مرد حضانت فرزند را به زن داده باشد و زن نيز مهريه و نفقه و جهيزيه خود راه بخشيده باشد و بعد از توافق مرد به زن خود وكالت داده باشد كه كارای طلاق را در دادگاه انجام دهد اما بعد از اين موضوع زن قبل از طلاق و قبل از رفتن به دادگاه به صورت پنهانی و بدون اطلاع با فرزند خود از ايران خارج شده باشد مرد چگونه ميتواند طلاق فوری بگيرد ؟؟ در حال حاضر پرونده در دادگاه خانواده هست جلسه اول شورای حل اختلاف هم رفته مرد مشاوره هم گفتن نميخواد اما مرد بعد از يكسال بلاتكليفی و نبودن همسرش اقدام به ازدواج گرفته ٣ روزه نامزد كرده با خانمی كه مطلقه هست اما نميتواند عقد كند بخاطر همين روند دادگاه پدر همسر جديد اجازه نميدهد نامزدش رو ببينه ميگه بايد سند طلاقت رو بياری چه راهنمايی شما در نظر دارين چقدر دادگاه زمان ميبرد چكار كند كه زودتر بتواند نجات پيدا كند؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اولین قدم این است که گواهی مرکز مشاوره دریافت و دادخواست طلاق بدهید طلاق فوری وجود ندارد و اگر می خواهید ازدواج کنید حتما باید دادخواست الزام به تمکین برای همسرتان بدهید تا ناشزه بودن وی قطعی شود و سپس از دادگاه مجوز ازدواج بگیرید موفق باشید