مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یا تجدیدفراش

باسلام ووقت بخیر
من دوبار ازدواج نمودم اولین ازدواجم بعد از پنج سال متاسفانه به طلاق ختم شد بعد از یک سال تجدیدفراش نمودم
درروزهای اول قبل از ازدواج متوجه شدم نامزدم نه9سال از من بزرگتر است که خانواده وی گفتن شناسنامه برای دختری که داشتیم فوت کرد دیگر باطل نکردیم و برای این دختر که بعد از هفت سال بدنیا آمد نگه داشتیم یکسال و نیم از شمابزرگتراست و تاکنون ازدواج نکرده
بعد از ازدواج متوجه شدم که خانمم ناراحتی قلبی داشته و از من انکار کردن و ایشان بعد از هفت ماه عمل باز انجام دادن و هرسه دریچه قلب ایشان را فلزی پیوند دادن و درحال حاضر تحت نظر پزشک هستند و قادر به بچه دار شدن
نیست چون اگر بچه دار شودبه احتمال 90 درصد فوت مینماید و پزشکان مانع حاملگی ایشان شدن
و همسر اینجانب مانع از تجدیدفراش میشود ایا دادگاه حکم به پرداخت مهریه
میکند با اینکه قبلا به این بیماری دچار بوده و اینجانب اطلاعی نداشتم لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانید باستناد خیار تدلیس یا تخلف ازشرط صفت ازدواج را فسخ کنید