مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر ... و دریافت وجه غیر متعارف

با سلام
احتراماً در مورخ 22/2/97 برای کلیه اعضا تعاونی مسکن مهر ... منطقه ... اخطاریه ای پستی ارسال گردید و سپس طبق اعلام تلفنی از همان تعاونی اعلام داشتند مبلغ 5 میلیون و 6 میلیون برای هر واحد باید پرداخت شود در غیر اینصورت واحد به دیگری واگذار می گردد. پس از واریز مبلغ و مراجعه برای دریافت فرم 5برگی ، شرکت عمران ... اعلام داشتند که ارتباط کاری خودرا با این تعاونی 7 ماه پیش قطع نموده است. و طبق استعلام از سازمان ثبت اسناد مشخص شد این تعاونی با شماره ثبت .... در مورخ 4/6/94 منحل گردیده. آیا عمران ... قطع ارتباط با تعاونی را نباید به اعضا اطلاع رسانی نماید ؟ حال این مبلغ کلاهبرداری شده را باید از چه کسی طلب نماییم ؟
چرا فضا برای کلاهبرداری افراد سودجو محیا می شود ولی کسی جوابگوی مردم مظلوم نیست ؟!؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با عرض پوزش.این فضا به خاطر وجود افراد ساده ای مانند شما است.شما می توانید به شرکت یا نفر صاحب حساب در دادسرا با موضوعیت کلاهبرداری شکایت کنید.یاالله