مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و حکم آن

با سلام خانوم من مهریه اش را گذاشته اجرا و بنده توان پرداخت آنرا ندارم الان نزدیک به دو ماه میگذرد و حکم توقیف را گرفته میخواستم بدونم من باید چکار کنم اعسار بزنم یا نه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما باید ظرف 10 روز پس از ایلاغ اداره ثبت وضعیت مالی و توان پرداخت مهریه و دین را اعلام و در خواست تقسیط می کردید اگر انچه توقیف شده از مستثنیات دین است اعتراض به توقیف کنید و الا از طریق مزایده فروخته خواهد شد