مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام. چند سال قبل به دلیل چک برگشتی حسابم را شخصی مسدود کرد. چک مربوط به بانک ... بود. بنده بعد از پرداخت وجه، چک را گرفتم و نامه رفع مسدودی حسابم را گرفتم. بانک حسابم را باز کرد به بانک دیگری مراجعه کردم که حسابم را در آن جا باز کنم. که گفتن یک چک دیگه دارم که به خاطرش حسابم مسدود هست. برگشتم بانک ... گفتن همچین چیزی نیست فقط به خاطر همون یک فقره مسدود بوده که اون هم درست شده. الان باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

عباس  همدانيان

عباس همدانيان :

سلام باید تقاضای رفع سوء اثر کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام مشخصات چک برگشتی دوم را از آن بانک بگیرید سپس از بانک نخست تائیدیه ای مببنی بر نداشتن چک برگشتی دیگری دریافت کنید.