مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام
اینجانب حدود دوسال پیش چکی را بدلیل عدم موجودی برگشت زدم البته بعد از تاریخ چک. حکم جلب گرفتم که بعد آن بدهکار ملکی را معرفی کرد و ملک در دو مرحله مزایده گذاشته شد که در هر دو مرحله کسانی که شرکت کرده بودند مبلغی را که بعنوان ودیعه دادگاه مطالبه کرده بود به حساب دادگاه نریختند و اینجانب در روز مزایده اعلام نمودم که اگر ملک را کسی نخواست خودم ملک را بر میدارم و صورتجلسه را امضا نمودم (شایان ذکر است که ملک بصورت قولنامه ای میباشد و سند مادر دارد که بین ورثه تقسیم شده است که بدهکار سهم خود را از ارث به مزایده گذاشته است) اکنون که جهت گرفتن ملک مورد نظر مراجعه نموده و لایحه ای را جهت دریافت ملک به دادگاه ارائه نموده ام دادگاه از گرفتن درخواستم امتناع مینماید و میگویند باید دادخواست ارائه نمایم که دادخواست هم اگر بدهم باید احتمالا تمبر باطل کرده و روز از نو و روزی از نو
در ضمن طلب اینجانب از مبلغ ملک معرفی شده حدود 40000 تومان کمتر میباشد من نمیتوانم با واریز این مبلغ ملک را تصرف نمایم؟ فرق منه طلبکار با دیگر شرکت کنندکان در مزایده چیست؟ اصلا دادخواست را بر علیه چه کسی باید بنویسم؟ دادگاه هم فقط عنوان میکنه فقط باید دادخواست بدی! لطفا راهنماییم کنید که چه بکنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قانونانیازی به دادخواست نیست،حضوری بایک وکیل مشاوره نمایید.موفق باشید