مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت یا تحصیل مال از طریق نامشروع

یک سال پیش همسرم در کارش قرار بود با شخصی شریک شود همسرم شماره کارت من را به آن شخص داد و او نیز 3140000 تومان بابت شراکت با همسرم به حساب من واریز کرد که 15000000تومان آن را پدرش بهش داده بود که واریز کند و بابتش 15000000تومان سفته به سررسید یک سال بعد و در وجه پدرش از همسرم دریافت کردن و بابت 16400000باقیمانده که پول خودش بود یک رسید عادی از همسرم به نام خودش گرفت و گفت چون پول را به حساب همسرت واریز کرده ام و طرف حساب خودتی من این رسید را میگیرم که در آن تاریخی غیر از تاریخ واریزیها قید شده بود و نحوه پرداخت پول را هم ننوشته بود که به صورت واریزی به حساب من است که متاسفانه همسرم به این موارد توجه نکرد و برگه را امضا کرد و از طرفی بابت بیشتر مبلغ پرداختی بار تحویل گرفت که همسرم ازش رسید نگرفت و حالا او هم بابت واریزیها به حساب من علیه من اقدام کرده که رای را به ضرر من دادن که ما یک وکیل گرفتیم که اعسار زد ولی چون جواز مغازه به نام من است قبول نکردن و وکیلمون برای اعسار اعتراض زد که هنوز جواب نیومده و برای رسید عادی 16400000 هم علیه همسرم اقدام کرد که دوباره به ضرر ما شد که 20 روز مهلت اعتراض داریم البته هم شاهد داشتیم و هم یه سری پیام و مدارک دیگر که قاضی شورا به هیچکدام توجه نکرده و از طرفی وکیلمان هم زیاد پیگیر کارمان نیست برای سفته پدرش هم مطمئنا در زمان سررسیش که حدود 20 روز دیگر است اقدام میکنند تو رو خدا اگه امکان داره کمک کنید نه وکیلمون درست پیگیره و خیلی این موضوع باعث آشفتگیمون شده چاره کار چیه؟
البته دلایل و مدارک زیاد داریم برای اثبات ولی نمیدونم چرا وکیلمون کاری نکرد

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نڟرمیرسدازطریق وکیل خوداقدام نمایید.موفق باشید