مشاوره حقوقی رایگان - رفع خرابی ها و تسویه حساب با صاحب ملک قبل از خرید مسکن

با سلام بنده حدود دو سال مستاجر در یک واحد آپارتمانی هستم. صاحبخانه خانه را برای فروش گذاشته و بنده هم با توجه به مبلغ رهنی که نزد ایشان دارم تمایل به انجام خرید همان واحد را دارم. منتهی برخی هزینه های ساختمان (از جمله حق انشعاب فاضلاب) که قسط‌های آن توسط مالک بنده پرداخت نشده جزء بدهی های واحد میباشد که بایستی تسویه گردد اما تاکنون این مسئله اختلاف بین مالک و مدیر ساختمان را باعث شده است. همچنین یکی از دیوارهای واحد نیز در فصل بارش نشتی آب و نم دارد که علیرغم یادآوری بنده به مالک اقدامی در جهت تعمیر صورت نداده است.
در صورتیکه با بنده برای فروش واحد به توافق برسد هزینه های ذکر شده را چگونه باید به ایشان محول کنم؟ قانون دراینباره چه میگوید؟ هزینه های دیگری که با مالک می باشد و باید قبل از انتقال سند تسویه گردد شامل چه مواردی است؟
باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همه چیزبه توافق شمابستگی دارد.موفق باشید