مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ازدواج

سلام بنده در سال65 در عقد دایم فردی بودم ولی محضری نبود و دفترخانه ای نبود روی کاغذ بود که شوهرم فوت کرد و من ازدواج مجدد کردم و الان شوهر دومم نیز فوت شده ، در دستم حکمی مبنی بر اثبات زوجیت دایم شوهر قبلی رو دارم که قطعی شده، من چون به سند ازدواج شوهر قبلی رو نیاز دارم به یک جایی بدم ایا میشه به دادگاه برای الزام به تنظیم سند دادخواست بدم اگه میشه باچه مدارکی و چگونه ممنون

پاسخ ها :

رضا اسلامی

جناب آقای رضا اسلامی:

سلام
بله دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ازدواج به طرفیت ثبت احوال همون محل در دادگاه مطرح کنید