مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام خدمت اساتید گرامی
بنده قصد خرید یک زمین کشاورزی را دارم که فروشنده ملک رو بصورت قولنامه ای می فروشد که این ملک نه سند مادر دارد و نه حتی کپی آن هم وجود ندارد و تنها تعدادی قولنامه زنجیرهای که از سال 56 تا الان وجود دارد لازم به ذکر هست در نقشه این کوچه باغ تمام قطعات تفکیک شده 1800متری بوده و قطعه زمین کناری من سند شاهنشاهی داشته و الان تک برگ کرده و محلی ها و بومی های منطقه میگن این قطعات تماما سند دارند ولی فروشنده اصرار دارد که من استعلام رو در سال 94گرفتم و مطمئن هست که سند ندارد حالا به نظر شما من این ریسک رو بکنم زمین رو بخرم و یا راهی هست که من از نبود سند مطمئن بشم اداره ثبت هم با قولنامه جواب نمیدهد لطفا من رو راهنمایی کنید چون زمین چشم مرا گرفته
میترسم بخرم فردا کسی با سند مدعی بشود لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرپول اضافه داریدریسک کنیدوگرنه جای دیگرسرمایه گذاری نمایید.موفق باشید