مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت توسط مستاجر

با سلام و خسته نباشید
مستاجر بنده دوماه زودتر از موعد قرارداد قصد تخلیه داشت، که باهم به توافق رسیدیم که کلید را تحویل بدهند و اجاره تا همان روز حساب شده و پول پیش را به محض اجاره دادن خانه تحویلشان بدهیم، و با توجه به اینکه کرایه ماه قبل را نداده بودند قرار شد همه را از پول پیش کم کنیم، همچنین ایشان خساراتی به خانه وارد کردند که چنتا از آنها را خودشان اعلام نموده و چند مورد را که مخفی کرده بودند روز بعد مشاهده کردیم از جمله شکستن درب چوبی اتاق...
حالا ما خانه را اجاره دادیم و تمامی فاکتورها را نزد بنگاه برده تا حساب و کتاب کرده و پولشان را پس دهیم اما ایشان قبول نمیکنند و میگویند پول پیش را کامل میخواهیم حتی حاضر نیستند اجاره عقب مانده را بدهند و بسیار بد دهنی میکنند و حاضر به قبول و حتی مذاکره نیستند و میگویند شکایت میکنیم، حالا سوال من اینست که از نظر قانونی ما چکار میتوانیم کنیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما نمی توانید اجاره معوقه و خسارات را از ودیعه کسر کنید مگر با رضایت خودش در صورت لزوم اگر دلایلی دارید که به شما خسارت زده است باید دادخواست مطالبه خسارت بدهید