مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مجدد یک واحد آپارتمان

من یک واحد آپارتمان در حال ساخت دارم سال 94 این واحد را به همسرم واگذار نمودم چون هنوز سند صادر نشده به تعاونی مسکن مربوطه مراجعه و به صورت کتبی از تعاونی درخواست واگذاری نمودم که تعاونی هم موافقت نمود و در یک گوشه از قرارداد نازک کاری قید نمود که به درخواست نامبرده این واحد به خانم ... واگذار گردید ولی قرارداد ها به اسم من است و حتی بقیه مراحل اداری مانند واگذاری موقت به اسم من انجام شده است در حال حاضر به دلیل تاخیر در تحویل قطعی از تعاونی و مدیر عامل مربوطه شکایت نموده ام سوالم این است آیا به واسطه این واگذاری تعاونی مسکن مربوطه می تواند به دادخواستی به اسم من هست اعتراض بزند و آیا من می توانم جهت رد این اعتراض از همسرم به صورت کتبی امضا بگیرم که ایشان این واحد را مجدداً به من واگذار نموده است ممنون می شوم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام با توجه به اینکه شما ملک را انتقال داده اید باید مبنای انتقال را کشف کنید و به صرف نازک کاری(به قول شما) نمیتوان ملک را انتقال شده تلقی کرد و بنظرم کماکان شما مالک هستید