مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارمندان و بردن لوازم شرکت

کارفرما یک شرکت آزمایشگاه کالیبر اسیبون تجهیزات پزشکی می باشد. نیروهای بخش فنی قبل از شروع باید آموزش ببیند. و بعد از آموزش در سازمان پژوهش ها ( یک ارگان دولتی می باشد.) امتحان دهند. این پروسه حدود دو ماه برای شروع به کار در آزمایشگاه و برای تکمیل مجوزها شش ماه طول می کشد. شرکت با این نیروها قرار داد سه ساله می بندد. ولی نیرو ها بعد تکمیل دوره آموزش از شرکت می روند. و به تعهد خود عمل نمی کنند. در آخرین این موارد تعدادی از نیروها اقدام به بردن اموال شرکت به صورت گروهی ( گوشی های موبایل که نرم افزار شرکت در آن نصب است کرده اند.) و به شرکت پاسخ گو نمی باشند. در اویل هر کدام می گفتند که مشکل دارند و یک هفته دیگر به شرکت بر می گردند. ولی این زمان به یک ما رسیده است. خواهشمند است. این جانب را راهنمایی کنید یا یک وقت ملاقات حضوری تنظیم کنید. . با تشکر. لازم به یاد آوری می باشد که سمت من در شرکت مدیر فنی آزمایشگاه می باشد.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام،در خصوص ترک شغل توسط کارگران با عنایت به قرارداد و تضمینات اخذ شده و اسیب وارده به شرکت که مستند به رفتار ایشان هست می توان خسارت را در نظر گرفت. در خصوص بردن لوازم شرکت حسب مورد رفتار ایشان می تواند مشمول عناوین خیانت در امانت یا سرقت گردد.