مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

با سلام در ادامه جواب قبلی جناب وکیل متوجه نشدم با توجه به اقرار
والدینم که ورثه مرحوم هستن درخصوص شکایتم برای انتقال مالکیت یعنی اگر دادگاه رای به پرداخت مهریه دهد باتوجه به اینکه زن مرحوم دارای فرزند هست فقط میتواند 1/8از ماشین را ببرد یا ماشین کامل میبرد ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به عدم اشاره به سابقه قبلی لطفاً تماس بکیرید.یاالله

پرسشگر :

پسرم توی ماشین برادرخانمش فوت شد که نامبرده فقط محکوم به پرداخت دیه شد که من دوباره اعتراض زد و پرونده رفت تجدید نظر دستور به کسر از امار صادر شد یعنی چ

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با سلام. ابتدا دیون متوفی از ترکه برداشته می شود و سپس اموال تقسیم می شود.
در مانحن فیه که زوجه مطالبه مهریه نموده ابتدا مهریه تمام و کمال از ماترک کسر و به زوجه پرداخت می گردد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مبلغ مهریه بالا باشد ممکن است خودرو تکافوی مهریه را ندهد. لذا اول مهریه زن تمام و کمال باید پرداخت شود و بعد اگر اضافه ماند بین ورثه تقسیم می شود