مشاوره حقوقی رایگان - نفقه شامل چه چیزهای است؟

با سلام مجدد

ببخشید در مورد نفقه به جز مسکن و خوراک و پوشاک آیا شامل پول هفتگی یا ماهیانه هم می شود؟آیا نفقه می تواند ناقص هم باشد؟مثلا زوج داروهای ارزان را بخرد اما داروهای گرانتر را نگیرد. یا دو سال یک بار یک مانتوی زیر صد تومن برای خانمش بخرد. یا در مورد خوراک گوشت قرمز بخرد اما چون خودش ماهی دوست ندارد با کراهت بخرد یا اصلا نخرد. به طوری که در دادگاه نفقه زن بگوید مثلا نفقه ای که شوهرم میدهد در هم خیلی معمول است و اونطور که شایسته من است پرداخته نمی شود. و وقتی زوجه اعتراض میکند شوهرش می گوید همینیه که هست یا لیاقتت بیشتر از این نیست. اگه سختته برو...
در کل نفقه یک زنی با مدرک لیسانس و دبیر و اهل ذوق هنری و با خانواده ای تحصیل کرده با مدارج بالا اما به لحاظ اقتصادی در حد متوسط ماهیانه چقدر است.
ببخشید طولانی شد. ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام. با تشکر
اما متعارف و معمول هم باید برای افراد مشخص شود . چون گویا متاسفانه نفقه بک زن پایین شهری با یک زن بالا شهری خیلی متفاوت هست.
باز هم تشکر دارم