مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در حکم

باسلام
حضور وکلای محترم عارضم بعد از 4سال از اتهامی که حراست شهرداری در خصوص سوءاستفاده از موقعیت شغلی به بنده زدند و چندین مرتبه مرا خواستند بالاخره بازپرس بنده را خواست ولی بعد از گرفتن اظهارات شفاهی از من مرا بدون وثیقه بیرون کردند سوالم اینه که آیا تبرعه شدم یا همچنان داستان ادامه دارد در ضمن واقعا بیگناه بودم

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام درمورد نحوه برخورد بازپرس باشما فعلا نميشه نتيجه گيرى كرد كه منظور تبرعه شدن شما باشه اما طبق قانون جديد آيين دادرسى كيفرى بازپرس ويا داديار متشاكى رو ابتدا بعنوان مطلع دعوت ميكنند درثانى تا زمانيكه تمام ادله اثبات كيفرى واركان سه گانه جرم موجود ومحيا نباشه نميتوان كسى رو مجرم ويا متهم شناخت .بهرحال مجدد به شعبه بازپرسى مراجعه كنيد واز روند پرونده اگاه بشى بهتره .

فضل اله  كاشكي

فضل اله كاشكي :

استان :

با توضیحات فوق با احتمال خیلی زیاد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.