مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری بدون قرار داد، امضا فاکتور با اسم مجوز شخص دیگر

سلام وقت بخیر
پیشاپیش از متن طولانی عذر خواهی میکنم شرایط خلاصه نوشتن نبود .
بنده دو ماه با شخصی همکاری داشتم(بدون قرارداد رسمی و غیر رسمی)
این شخص چون بدون مجوز بود پیشنهاد همکاری داد (چون یک نفر ازشون از طریق اتحادیه شکایت کرده بود و اگر من و مجوزم نبودیم مغازش پلمپ میشد)
بعد دو ماه این آقا سود کل سفارش هارو برداشت و گفت اینا خرج سفارشا شده و بدهکار هم هستی
(بطور مثال گفت درآمد 10 تومن بوده خرج 11 تومن)

الان یک سفارش آخر رو به اسم مجوز من (که در جریان بودم) گرفته، حالا که مشتری هزینه رو واسه کارت مادرش واریز کرده نه به شخص برمیگردونه و نه سفارشش رو آماده میکنه، و گفته این بابت بدهی شما از شراکت ( که اصلا هزار تومن واسه من واریزی نداشته)

مجوز کانون آگهی و تبلیغات من هم آدرسش با آدرس مغازه این شخص (که اجاره خودش هست) متفاوت هست (یعنی رسما این مغازه همچنان مجوزی نداره)

واسه سفارش آخر که توضیح دادم یک فاکتور نوشته با امضا خودش (و آدرس مغازش) ولی اسم مجوز من ( ... ... ) رو آورده بود.

در کل یک سری هزینه حساب کرده که اصلا خودش هم فاکتور نداره یا واسه قبل شراکت هست و جمعا به من میگه بدهکاری سفارش آخر هم تو باید تسویه کنی
(ولی قبلا بدون در نظر گرفتن همین سفارش آخر پیام(sms) داده بود که 14 تومن دریافتی داشته و 13 خرج -یعنی بر خلاف گفتش تو پیام گفته که واسش سود داشته، غیر اون سفارش آخر هم همچنان 4 تومن سود جدا واسش بمده چون فقط دریافت کرده)
من اگر دادگستری با توجه به نبود قرارداد شکایت کنم نتیجه میگیرم ؟ (سفارش آخر هم خودم تسویه کردم تا مشتری ناراضی نباشه) ولی گفتم از این آقا شکایت کنه و شکایت هم کرد.

الان من شکایت کنم نتیجه میده؟ و آخرین روز متوجه شدم این آقا اهل جعل هم هست که تنها مدرک من یک صدای ذخیره شده از خودش هست که گفت پول گرفته واسه جعل کارت ملی
و غیر از این داخل واتس اپ هم باز گفته که انجام داده

به اتحادیه هم گفتم جعل میکنه گفتن چون مدرک نداری هیچ کجا اطلاع نده!..
لطفا کمک کنید، ممنون .

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،لطفاحضوری ازوکیل مشاوره بگیرید.موفق باشید