مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خدمت سروران عزیز
بسمه تعالی
باعرض ادب حدود 1سال چندماه فرزندم تقاضای مهریه دادند بعد از چندین جلسه تشگیل دادگاه نظریه دادگاه محترم بعد از چندجلسه رای بر بطلان دعوی صادر کرد که بعد از اعتراض زوج پرونده به دادگاه تجدید نظراستان ارجاع و بعد از موعد مقرر دخترم همراه ما در دادگاه تجدید نظر حاضر شدیم ولی ایشان نیامدند و دادگاه محترم تجدید نظر استان نیز همان رای را تایید و به محل اقامتمان بعد از چندین روز فرستاده شد و دخترم بعد از این رای جلب وی را اخذ و ایشون راهی زندان کردید حال ایشون تقاضای تقسیط از زندان را داده و برای اینکه در شهر ما هنوز ملک به صورت دستی واگذار میشود و به ندرت سند هست ما اموالی نتونستیم از ایشون به دادگاه ارائه بدهیم ایا تقاضای ایشون موردقبول دادگاه محترم هست یا خیر در اخر ما چکار باید انجام دهیم ایشان با اینکه اموال فراوانی دارند نمیخواهند چیزی بدهند وخیلی اسرار به اذیت فرزندم را دارد چطور میتوانیم درصورت ندادن مهریه اقدام کنیم چون تمام پولو ملک را به پدر و برادرانش انتقال داده حتی وسیله زیرپایش را مفقود کرده لطفا با توجه به دین اسلام و خداوند متعال راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دختر شما نیز به عنوان خوانده اعسار به جلسه دعوت خواهد شد اگر دلایلی دارید که ایشان توان پرداخت مهریه را دارد و یا اموالی دارد می توانید به دادگاه ارایه و دفاع کنید