مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه دیوان عدالت اداری در خصوص تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی از حکم بازنشستگی

با سلام و دورد
پدر من جانباز هست و بازنشسته شده اما به دلیل شرایط مالی تصمیم داشت که مجدد به کار برگرده و لذا شکایت کرد حالا دیوان عدالت اداری در خصوص تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی از حکم بازنشستگی و اعاده به کار اجرایی برای پدرم دادنامه صادر کرده و عنوان کرده که دلایل ارائه شده دلالت بر ورود خسارت دارد و فوریت امر نیز احراز می گردد و نوشته که دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی از اجرای حکم بازنشستگی و نیز لزوم طرف شکایت به صدور حکم اعاده به کار شاکی درخصوص مورد شکایت و درخواست شاکی قرار ورود دستور موقت صادر و اعلام می گردد؛ دفتر مقرر می دارد پس از ابلاغ تبادل لوایح پرونده تکمیلا به نظر برسد.
میخواستم لطفا راهنماییم کنید که این دادنامه به چه معناست و پدرم باید از این به بعد برای ادامه کار به کجا مراجعه کند؟ اداره آموزش و پرورش یا اداره بازنشستگی؟ مراحلش به چه ترتیب خواهد بود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در خواست اجرای دادنامه را به دیوان تقدیم کنید.یاالله