مشاوره حقوقی رایگان - ایا با این شرایط میتونم بدون دادن مهریه زنم رو طلاق بدم ؟

با سلام من از همسرم یه دستنوشته دارم
با این مضمون که اینجانب *** فرزند *** (مشخصات دقیق خودش رو نوشته )
در صحت عقلی کامل اعلام میدارم که تمامی 114 عدد مهریه خود را از همسرم اقای ** دریافت نمودم و هیچ گونه حق دیگری ندارم
بعد امضا کرده و اثر انگشت زده

در کنارش من همون سال در قسط های متوالی مبلغی حدود 115 میلیون به کارت بانکی ایشون واریز کردم و کپی فیش ها رو هم دارم
ایا با این مدرک من از دادن مهریه معاف میشم ؟
اگر ادعا کنه که این نوشته دروغه یا مبلغی به من داده نشده تکلیف چی هست ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.کذب ادعا ثابت می شه.یاالله