مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تمکین

با عرض سلام خسته نباشید. مدت 1ساله که با همسرم به مشکل خوردم و مهریه خودش را به اجرا گذاشته. و من منزل باتمام وسایل تهیه نموده که به تایید کارشناس رسیده و همسرم محکوم به تمکین شد و پس از صورتجلسه کلانتری به منزل آمده که بعد 12ساعت منزل ترک کرد باز دوباره با پیگیری از طریق دادگاه دوباره بعد یک ماه باز به منزل آمد و دوباره بعد از 10روز منزل ترک کرد که از طریق کلانتری صورتجلسه و به دادگاه درخواست مجدد تمکین دادم و علیهذا به تمکین محکوم شده که بیاد ولی در دادگاه مطرح نمود به دروغ که باید دوباره کارشناسی بشود وسایل همسرم تغییر داده و قاضی حکم به کارشناسی مجدد داده و بنده به نفقه جاریه و آتیه ماهیانه 400تومن محکوم کرده. حالا سوالم از شما اساتید اینه که این خانوم تا کی میتونه اینطوری فیلم بازی کنه بدون هیچ عذری منزل ترک کنه یعنی این دال بر عدم تمکین نیست یعنی برای قاضی قابل اثبات نیست که تمکینی نداره فقط داره اذیت میکنه چه کاری انجام بدم و من ماهیانه 400 برای مهریه میدم 450ا جاره خانه چطوری 400تومن نفقه بدم بعدشم پس این خرج مخارجی که من از قبیل خورد خوراک و لباس میکنم پس چیه ایا اعتراض کنم مبلغ کمتر میشود باتشکر ببخشید سوالم زیاد شد

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هم حق اعتراض به نظر کارشناس دارید و هم حق تجدیدنظرخواهی